Ανδρέας Πέτικας Α.Ε.Β.Ε. - Κρέατα Θεσσαλονίκη
greek english
  • Εγγυημένη Ποιότητα

Ποιότητα

Ποιότητα στην Παραγωγή

Τα κρέατα που παραλαμβάνονται, μετά από σχολαστικό έλεγχο, οδηγούνται σε αποθήκες – ψυγεία για να συντηρηθούν σε συνθήκες, οι οποίες καταγράφονται αυτόματα και συνεχώς, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο της αλυσίδας ψύξης. Εκπαιδευμένο προσωπικό μεταποιεί την πρώτη ύλη τηρώντας αυστηρές συνθήκες υγιεινής και εφαρμόζοντας μεθόδους που εγγυώνται υψηλά επίπεδα ποιότητας, σε χώρους επεξεργασίας διαμορφωμένους βάσει των προδιαγραφών της Ε.Ε. Ο τεμαχισμός, η αποστέωση, η τυποποίηση και η συσκευασία γίνονται με σύγχρονα μέσα και τεχνικές, που συνεχώς αναπροσαρμόζονται στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Τα κρεατοσκευάσματα (γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι  κ.τ.λ) παράγονται σε ειδικά εξοπλισμένους χώρους, όπου το μεράκι και η τεχνολογία συμβάλλουν στη δημιουργία μοναδικών γεύσεων και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων.

Ποιότητα στον Έλεγχο

Τμήμα ποιοτικού ελέγχου, επανδρωμένο με επιστήμονες τροφίμων , εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και υγιεινής με συστηματικούς ελέγχους όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας, από τη παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι και τη διανομή και παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρό σύστημα ιχνηλασιμότητας όλων των πρώτων υλών και προϊόντων από τον παραγωγό έως και τον πελάτη μας. Για κάθε υλικό που παραλαμβάνεται καθώς και για κάθε είδος που παράγεται τηρούνται αρχεία, με όλες τις πληροφορίες που απαιτεί η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε άμεσα για κάθε τεμάχιο κρέατος από που προήλθε και που βρίσκεται οποιαδήποτε στιγμή.

Ποιότητα στην Εξυπηρέτηση

Η μακρόχρονη εμπειρία της ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΙΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε., η δυναμική παρουσία και η έντονη δραστηριότητά της στη Βόρειο Ελλάδα την καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους του χώρου της. Με αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής και των διανομών, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε παραγγελία και να ικανοποιήσει και την πιο υψηλή απαίτηση για βελτιωμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

Πολιτική Ποιότητας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Όλα μας τα προιόντα βασίζονται σε αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες.